Upcoming Events

סדנת התמקצעות אקדמית לדוקטורנטים ומסטרנטים. עתודה לאקדמיה- דור ראשון להשכלה.

פברואר 2, 2020

האם אתם לומדים לקראת תואר שני ושלישי? אם אתם דור ראשון להשכלה גבוהה ומעוניינים להמשיך ולהשתלב בעולם האקדמי, הסדנה הזו פונה אליכם.

סדנת התמקצעות אקדמית מיועדת לפתח את הידע והמיומנויות של התמקצעות אקדמית, תוך כדי הענקת הכלים הנדרשים למשתתפים שברצונם להשתלב באקדמיה ובנייה של קבוצת עמיתים.

הסדנה תתקיים בעיקר במהלך סמסטר ב בשנה"ל תש"פ בימי שלישי בין השעות 16:15-18:15 והיא כוללת 9 מפגשים. תחילת המפגשים ביום שלישי 17.3.2020. המפגשים יתקיימו בקמפוס הר הצופים.

בין הנושאים שנעסוק בהם: יחסי מנחה מונחה, איתור מלגות ומענקים, הגשה לכנסים, הכנת מצגות, יצירת קבוצת שייכות אקדמית מחקרית.

מעוניינים להצטרף? אנא שלחו מסמך (עד עמוד) ובו תיאור של עצמכם והמחקר שלכם ומדוע אתם מעוניינים להשתתף בסדנה למייל: eininofar@mail.huji.ac.il  עד ליום חמישי 13.2.20.