Upcoming Events

צוות מומחים בין-תחומי: "האלטרנטיבה האמתית לסגר כללי - הירתמות הציבור"

ספטמבר 22, 2020

אחד הדברים המהותיים ביותר הוא שבעת מגפה נדרשת היענות של הציבור - לאורך תקופה ארוכה יחסית – באימוץ התנהגות שבמקרים רבים פוגעת ברווחה האישית ובחוסן הכלכלי של הפרטים. זו למעשה האלטרנטיבה האמתית לסגר כללי. צוות חוקרים ממוסדות אקדמיים רבים, ביניהם פרופ' אליצור בר-אשר סיגל, ד"ר נטע ברק קורן ופרופ' רות פת הורנצ'יק מהאוניברסיטה העברית, אפיין את האתגרים והמליץ המלצות ראשוניות כיצד להתמודד איתם. המסמך עומד על סוגי הבעיות המונעים מהציבור להירתם להתמודדות עם המגפה, ומצביע על תחומי הידע והמומחיות הרלוונטיים הנדרשים כדי להתמודד עם בעיות אלה.

סדנת התמקצעות אקדמית לדוקטורנטים ומסטרנטים. עתודה לאקדמיה- דור ראשון להשכלה.

פברואר 2, 2020

האם אתם לומדים לקראת תואר שני ושלישי? אם אתם דור ראשון להשכלה גבוהה ומעוניינים להמשיך ולהשתלב בעולם האקדמי, הסדנה הזו פונה אליכם.

סדנת התמקצעות אקדמית מיועדת לפתח את הידע והמיומנויות של התמקצעות אקדמית, תוך כדי הענקת הכלים הנדרשים למשתתפים שברצונם להשתלב באקדמיה ובנייה של קבוצת עמיתים.

הסדנה תתקיים בעיקר במהלך סמסטר ב בשנה"ל תש"פ בימי שלישי בין השעות 16:15-18:15 והיא כוללת 9 מפגשים. תחילת המפגשים ביום שלישי 17.3.2020. המפגשים יתקיימו בקמפוס הר הצופים.

אירוע "הספרייה האנושית"

יוני 19, 2019

מתי בפעם האחרונה פגשתם לשיחה מישהו שונה מכם? ב-19 ביוני, ט"ז בסיוון, בין השעות 14:00-17:00 תהפוך ספריית הר הצופים למדעי הרוח והחברה ע"ש בלומפילד לספרייה אנושית, שהספרים בה מייצגים את ריבוי הזהויות בחברה הישראלית.

קבוצה יהודית ערבית בספרא

אפריל 8, 2019
מדובר על קבוצה של 11 סטודנטים ערבים ויהודים הפועלת ברמה האחת להיכרות מעמיקה, העשרה ושיתוף פעולה ביניהם, וברמה השנייה הסטודנטים מובילים פעילות בקמפוס- מפגשי חילופי שפות, אירועים מרכזיים (סרט, קבוצת ריצה וכדומה), ועבודה לקידום משימות של מעבדות בחוגים השונים בזוגות של ערבי-יהודי. את הקבוצה מובילות שתי סטודנטיות, יולי ואלה. הקבוצה נפגשת בימי שני, כאחת לשבועיים, בגבעת רם בין 18:30-20:00.