Upcoming Events

סדנת התמקצעות אקדמית לדוקטורנטים ומסטרנטים. עתודה לאקדמיה- דור ראשון להשכלה.

פברואר 2, 2020

האם אתם לומדים לקראת תואר שני ושלישי? אם אתם דור ראשון להשכלה גבוהה ומעוניינים להמשיך ולהשתלב בעולם האקדמי, הסדנה הזו פונה אליכם.

סדנת התמקצעות אקדמית מיועדת לפתח את הידע והמיומנויות של התמקצעות אקדמית, תוך כדי הענקת הכלים הנדרשים למשתתפים שברצונם להשתלב באקדמיה ובנייה של קבוצת עמיתים.

הסדנה תתקיים בעיקר במהלך סמסטר ב בשנה"ל תש"פ בימי שלישי בין השעות 16:15-18:15 והיא כוללת 9 מפגשים. תחילת המפגשים ביום שלישי 17.3.2020. המפגשים יתקיימו בקמפוס הר הצופים.

אירוע "הספרייה האנושית"

יוני 19, 2019

מתי בפעם האחרונה פגשתם לשיחה מישהו שונה מכם? ב-19 ביוני, ט"ז בסיוון, בין השעות 14:00-17:00 תהפוך ספריית הר הצופים למדעי הרוח והחברה ע"ש בלומפילד לספרייה אנושית, שהספרים בה מייצגים את ריבוי הזהויות בחברה הישראלית.

קבוצה יהודית ערבית בספרא

אפריל 8, 2019
מדובר על קבוצה של 11 סטודנטים ערבים ויהודים הפועלת ברמה האחת להיכרות מעמיקה, העשרה ושיתוף פעולה ביניהם, וברמה השנייה הסטודנטים מובילים פעילות בקמפוס- מפגשי חילופי שפות, אירועים מרכזיים (סרט, קבוצת ריצה וכדומה), ועבודה לקידום משימות של מעבדות בחוגים השונים בזוגות של ערבי-יהודי. את הקבוצה מובילות שתי סטודנטיות, יולי ואלה. הקבוצה נפגשת בימי שני, כאחת לשבועיים, בגבעת רם בין 18:30-20:00.

תקוה ישראלית – קבוצת מנהיגות רב תרבותית

מרץ 18, 2019

מדובר בקבוצת שיח של כ-20 סטודנטים מכל מגוון הקבוצות בחברה, שתתמקד בהכרות עם ארבע קבוצות מרכזיות בהתאם למגזרי החינוך: רבע יהודי ממלכתי, רבע יהודי ממלכתי- דתי, רבע חרדי ורבע ערבי. התכנית תכלול 8 מפגשים, בימי שני בין השעות 16:30-18:30 בקמפוס הר הצופים במהלך סמסטר ב' וכן סיור אחד בירושלים. מטרתה ליצור מסמך (כתוב, מוסרט או דיגיטלי) חזון ברוח תקווה ישראלית. ההשתתפות בפרויקט מזכה במלגה בסך 1000 ₪.